Utrustning För Detektorister och Guldletning

Detetektorist-Utrustning

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kjell & Company

Vilken utrustning behöver du för att börja med metalldetektor hobbyn? Det första du behöver är givetvis en Metalldetektor och när det gäller att välja en sådan så finns det lika många råd som det finns olika detektorer d.vs. 1000-tals. Det finns dock några saker som du kan tänka på innan du slår till med en ny sökare, så att du hittar en som passar dina behov så bra som möjligt. Det är ju så att det finns ingen detektor som är lika bra på allting utan alla har sina starka och svaga sidor.

Läs mer på Köpa MetalldetektorUtrustning metalldetektor

Den andra utrustnings detaljen som man behöver är en pinpointer, när man har börjat använda en sådan så känns den helt oumbärlig. Pinpointern gör grävandet och letandet mycket enklare än om man söker med bara detektorn, så är du det minsta seriös i din skattjakt så skaffa en pinpointer.Det finns numera en massa olika modeller och prisklasser

läs mer på  Köpa Pinpointer

Garrett-Pro-Pointer-AT

Det finns några saker till som man behöver och det är något att gräva med och någonting att stoppa sina fynd i när man går på fältet. Går du på en vanlig sandstrand så duger en vanlig trädgårdsspade men ska du gräva i lite tuffare jord eller gräsmattor, så är det bra att skaffa en riktig spade, gärna med en slipad kant så du kan skära ut snygga pluggar.

Ofta glömmer man av att ta med någonting att lägga fynden i, vilket resulterar i att man kommer hem med jord, grus, gräs och sand och förhoppningsvis ett och annat fynd i varenda ficka. Så skaffa någonting att lägga allt i, gärna någon ficka att enkelt fästa vid bältet.Ett par andra saker som är bra att ha är extra batterier. En liten borste, och ett förstoringsglas eller lupp är också bra att ha, då kan du studera dina fynd under din fika paus.

Kör hårt gräv djupt!  😉