Metalldetektor i Sverige

Välkommen till Detektorist.se

Är du intresserad av Metalldetektorer, Guldvaskning Magnetfiske, Uteliv, mm? Den här sidan ger dig råd och tips. Vad du behöver och hur du kommer igång.

Metalldetektor Fynd

Jag har gått med metalldetektor i många år och hittat omätliga rikedomar…..nej knappast, jag har hittat. Guld, Mynt, Kedjor, Ringar och Knappar, men mest har det varit spik, skruv, metallbitar, tältpinnar och liknande skrot, men varje gång har varit lika SPÄNNANDE och KUL.

Metalldetektorist ⭐

Att gå med en metalldetektor är en hobby som tar dig ut från din dator och TV till den friska luften, där du får njuta av naturen. Du hinner du också promenera och gräva en hel del, ett bra sätt att få motion, avkoppling och utmärkt stress hantering

Metalldetektor i Sverige

Även om du aldrig har gått med en metalldetektor förut så är det enkelt att komma igång. Alla moderna detektorer är enkla att använda, grundinställningarna räcker bra för att börja din skattletning. Hemma kan du dela information med vänner och bekanta, och via Internet lära av andra entusiaster om deras fynd och upptäckter.

Guldvaskning 🌟

Att leta och vaska guld har blivit en poppulär hobby och att hitta guld är inte så svårt som man kanske tror. Titta på Guld kartan så ser du att det finns Guld i nästan hela landet.

Att gå med Metalldetektor är mycket beroendeframkallande, på ett positivt sätt. När man kommer ut en sommarmorgon till fågelkvitter och med solen nyuppstigen, vet man att IDAG, kommer jag att göra ett riktigt fint fynd, och även om det inte blir något riktigt kanonfynd, så känner man sej ändå nöjd med naturen, fåglarna, luften, solen och frihetenUNDERBART.