Bra billig metalldetektor

Bra-billig-metalldetektor

Behöver du en Metalldetektor? Troligen 😁

Innehåller affiliatelänkar från,Kjell&Co,Zeejuu,Amazon

Köp en Bra Billig metalldetektor och prova en sommar, jag tror att du kommer få mersmak. Speciellt när du hittar något spännande. Alla metalldetektorer hittar alla metaller, inklusive Guld och Silver, så kanske gör du ett riktigt skattfynd.

Det finns inte så många som säljer metalldetektorer i Sverige men det finns några stycken trots allt. I England och Danmark tex. och i många andra länder i Europa kan man räkna med att det finns en återförsäljare i nästan varje stad. Men i Sverige är det betydligt längre mellan butikerna, och det beror på två saker.

Skatterna och Fynden Ligger Kvar och Väntar!

✴️ För det första: vår restriktiva tillstånds givning gör att det inte är så stor marknad för metalldetektorer. Du måste söka tillstånd hos Länsstyrelsen, när du letar med Metalldetektor.

✴️ För det andra: har vi ju en ganska begränsad tid under året som det är möjligt att gå ute med en metalldetektor. I alla fall om man vill ha behagligt väder och marken inte är frusen. 

Det betyder å andra sidan att dom flesta fynd och skatter fortfarande finns kvar i jorden. Redo att hittas av en Metalldetektor. Kanske är det du som kommer att stå på första sidan i tidningen med ditt fantastiska fynd.Guld och Silver Under dina Fötter

Hittar någonting det gör du alltid. Du kommer att bli förvånad vad du kan hitta bara på din gård, gräsmatta eller närmaste badstrand. Det som du idag ser som ett bostadsområde eller en äng kan för 50, 100 eller 150 år sedan ha varit nåt helt annat. Men spåren och fynden i marken finns kvar, för dig att leta på.

När du bestämt dig för att skaffa dig en Metalldetektor, köp inte den allra billigaste du hittar. Ta en modell som det finns lite möjligheter att justera och ställa in för bättre upplevelse och flera fynd

Dom flesta detektorer i den här prisklassen är det bara att trycka på start och sätta i gång att söka med. Men dom har också lite möjligheter att justera sökandet när du börjar lära sig lite om tekniken. Läs om: Bra platser för metalldetektor.

Metalldetektor Från Danmark 👍

Hos våra grannar i Danmark har dom helt andra förutsättningar för att använda metalldetektorer. Lagstiftningen är mera liberal mot metalldetektorister och söksäsongen är längre. Därmed finns ett större utbud av leverantörer och försäljningsställen.

Bra Billiga metalldetektorer hos Zeejuu.dk

Zeejuu.dk har lång erfarenhet av att handla med Sverige och hela Norden, så du kan lugnt beställa din detektor därifrån. Dom har ett brett utbud av detektorer och tillbehör i alla prisklasser, låga fraktkostnader (ofta GRATIS) och snabb, säker leverans. Metalldetektor på Kjell & Company

Kjell & company har några metalldetektorer till bra pris, om du vill prova på Hobbyn, eller om du har tappat någonting som du vill leta reda på.

Den billigaste är CS100 Metalldetektor. En enkel metallsökare som fungerar bra som första detektor. Den har vattentät sökspole och hörlursuttag. Några kronor dyrare, men med bättre möjligheter till justering och sökning, är Denver Met 110.

Nästa steg är CS 400, som är en mera avancerad metalldetektor. Här finns fler inställnings möjligheter. Bland annat Groundbalance, känslighet, volym och en detaljerad display med diskriminering.Bra  billig metalldetektor

Om du vill ta ett litet steg till i prestanda så finns det massor att välja på. På sidan Köpa Metalldetektor kan du läsa lite tips om vad du mer kan tänka på när du ska köpa metalldetektor. Där har jag listat fler modeller metallsökare som är steget upp i prestanda men inte mycket dyrare. Dessa modeller ger en helt annan möjlighet att anpassa sitt sökande efter olika miljöer och områden.

Sugen på att LETA GULD?