Utrustning för Metalldetektor & Guldvaskning

Metalldetektor

Utrustning som du behöver för att börja med metalldetektor hobbyn.Du behöver en Metalldetektor givetvis. Om du är ny så behöver du inte lägga några stora pengar på en avancerad detektor. 

En bra start detektor som kommer att fungera perfekt för nästa alla typer av sökningar behöver inte vara dyr. Här är 3 modeller som du kommer att bli nöjd med om du provar.

Garrett Ace 150 Metalldetektor

Bounty Hunter Quick Draw Pro

Minelab Vanquish 440

Pinpointer

En Pinpointer är oumbärlig och gör grävandet och letandet mycket enklare. Har du provat en sån så kan du inte vara utan i fortsättningen. Det finns många olika modeller och prisklasser. 

Här är 3 st bra pinpointer från kända tillverkare.

Garrett Pro-Pointer

DR.ÖTEK Pinpointer

Garrett Pro-Pointer II

Leta & Vaska Guld

Vaska och leta guld är en kul och spännande hobby. Och Guld finns det på många ställen i hela norden. Ta en titt på Svenska Guldkartan. Kanske hittar du en ny stor guldgruva. Utrustningen som behövs är enkel. Det räcker med en vaskpanna och en spade. Om du vill kan du komplettera utrustningen, för lite enklare och effektivare grävning och flera fynd.

Vaskpanna Svart

Vaskpanna – Kit Grön 4 delar

Vaskpanna Ljusgrön

Magnetfiske

Här finns utrustning för ett spännande magnetfiske. Ett kit som du kan ta med på semestern och få en garanterat spännande stund vid närmsta vattendrag. Magneter, linor, mm som kommer att ge dig det stora fyndet. Hitta kassaskåpet från den stora kuppen eller det försvunna mordvapnet.

Mutuactor Fiskemagneter 150 kg

Magnetfiskeset 2x250kg

Jungle Monkey magnetfiske-set

Övrig utrustning

Här finns en del annat som kan vara bra att ha när du är ute på fältet.

DR.ÖTEK grävkniv

Carson Optical TV-15 TriView Ficklupp

ProtectorTech PRO PinPointer + Fyndpåse

DUESI Metalldetektor Fyndpåse

Ryggsäck för Detektorister

Lycka till “may the force be with you”