Quest Metalldetektor

Quest X5 & Q60 Metalldetektor

Quest har på senare år seglat upp som en vinnare bland Metalldetektorer, med flera intressanta och spännande modeller. Quest säger själva att dom är en “metalldetektor-tillverkare grundad av detektorister”, och det kan säkert stämma.

Dom har tagit fram en serie med detektorer, så att det finns en modell för alla. Samtliga modeller är fullpackade med smarta lösningar och har ett bra, konkurrenskraftigt pris.

Quest  X5 Metalldetektor collage

Quest X5 Billig och Smart

Den minsta modellen är Quest X5. Som trots att det är den billigaste av Quests modeller håller hög klass och har dom flesta finesser som du kan önska dig av en bra detektor.

Med den nya TurboD Blade Coil kan du söka och hitta föremål, djupare och mer exakt än med en vanlig spole. Spolen är också vattentät så du kan söka med hela skaftet nere i vattnet. Kontrollboxen är inte vattentät så den får inte dränkas. Den är däremot damm och vädertålig, vilket betyder att du kan fortsätta använda den fast det börjar regna.

Med uppladdningsbart batteri, Pinpointer, Ground balance, mm är det en perfekt familje detektor som passar alla, gammal som ung. Allt till ett väldigt bra pris dessutom. Ta en Titt Här: QUEST X5

Quest X5 display Metalldetektor

Top Modellen Quest Q60 Metalldetektor

Quest Q60 är helt vattentät, ner till ett djup av 5 meter. Den levereras med integrerad trådlös modul och Quest Pro trådlösa hörlurar.

Den har den nya 33 x 23 cm Turbo DD BeastX sökspolen som ger ännu bättre sökdjup. Q60 har ett inbyggt Li-Po-batteriet som laddas med magnetisk koppling och ger en batteritid på upp till upp till 30 timmar. 

Tre olika sökfrekvenser (5 kHz, 13 kHz och 20 kHz) gör den till en mångsidig detektor som är lämplig för praktiskt taget alla sorters sökningar och förhållanden. 

Quest  Q60 Metalldetektor

QUEST Q60 För Alla Sökningar

7 olika söklägen: (Smycken, Mynt, Strand, Guld, Djup standard mode, + 2 program för användarinställningar) och övriga inställningar gör att du kan söka med din Q60 metalldetektor i alla väder och i vilken terräng som helst utan problem. QUEST Q60

Förutom X5 och Q60 har Quest en hel serie med andra intressanta modeller. Bland annat den häftiga SCUBA TECTOR PRO, som fungerar lika bra både på land och i vattnet. Andra modeller är, Quest X10, X20, X30, X40 och en hel del tillbehör. 

Läs mer på : questmetaldetectors.com