Guldvaskning utrustning

Utrustning för Guldvaskning & Prospektering

Att leta guld eller vaska guld är ganska enkelt. Det enda som behövs är en spade, och någonting att vaska i, en vaskpanna. Från början använde man vilken gammal bak eller pajform som helst. Det funkar det med, om guldet är lite större nuggets. Här är kartan som visar var det finns Guld i Sverige.

Leta Guld med Vaskpanna

I dag finns det vaskpannor som lämpar sig även för det fina micro guldet. En enkel vaskpanna är den enda investering du behöver göra för att få många timmars kul letande efter guld. Sen finns det hur mycket extra utrustning som helst som du kan köpa eller bygga, men det brukar komma i ett senare skede.Guldvaskning Komplett Kit

Det finns paket med både vaskpanna, såll och lite tillbehör till bra pris. Det kan vara en bra affär att titta på ett sånt om du är intresserad av att börja med guldvaskning. Det viktiga är inte vad du har för utrustning utan, att du hittar ett bra ställe.  Läs Hitta guld i Sverige.


Vaskrännor (Sluice Box) och Mattor

För att börja leta guld så räcker det med en vaskpanna och en spade, men om du vill gå ett steg längre så finns det ytterligare prylar som underlättar ditt guldletande. Tex Vaskrännor och olika former av mattor för att fånga upp guldet.

Skaffa dig en vaskpanna och skapa dig en framtid som guldgrävare. LYCKA TILL, och kom ihåg location, location, location.

Mer Utrustning för din Hobby!!