Guldvaskning utrustning

Utrustning för att leta GULD

Att leta guld eller vaska guld är ganska enkelt. Det enda som behövs är en spade, stor eller liten, och någonting att vaska i, en vaskpanna. Från början använde man vilken gammal bak eller pajform som helst. Det funkar det med, om guldet är lite större nuggets.

Vaska guld med vaskpanna

I dag finns det vaskpannor som lämpar sig även för det fina micro guldet. En enkel vaskpanna är den enda investering du behöver göra för att få många timmars kul letande efter guld. Sen finns det hur mycket extra utrustning som helst som du kan köpa eller bygga, men det brukar komma i ett senare skede.

Vaskpanna Guldvaskning utrustning

Vaskpanna

spade skattletning

Spade

Lupp för Guldvaskning utrustning

lupp – Förstoringsglas

Guldvaskning utrustning

Det finns paket med både vaskpanna, såll och lite tillbehör till bra pris. Det kan vara en bra affär att titta på ett sånt om du är intresserad av att börja med guldvaskning. Då har du allt du behöver på en gång. Det viktiga är inte vad du har för utrustning utan, att du hittar ett bra ställe.  Läs Hitta guld i Sverige.

Guldvaskning utrustning Guldvaskar-paket

Ett komplett Guldvaska paket

Garrett-Guldvaskning utrustning

Guldvaskarset från Garrett

Så skaffa en vaskpanna och skapa dig en framtid som guldgrävare. Jag säljer inga prylar men den här sidan länkar till bra grejer från olika distributörer. LYCKA TILL, och kom ihåg location, location, location.

Guldvaskning utrustning Stol

Stol eller sittunderlag

Guldvaskning utrustning Hinkar

Hinkar

Handskar Guldvaskning utrustning

Handskar