Metalldetektor för barn / Vikingaskatt och Silver

Familj söker med metalldetektor Metalldetektor för barn

Köpa Metalldetektor till Barn

Att köpa Metalldetektor för barn! Att barn och vuxna gillar att söka skatter det vet vi ju redan. Om man sen får chansen att söka med en metalldetektor, vilket nästan garanterat kommer att resultera i spännande fynd, så blir lyckan fullständig.

Söka efter försvunna skatter

snobben-metallsöker på Metalldetektor för barn

Det är få saker i denna värld som är så spännande och fascinerande som försvunna skatter. Varenda en av oss som haft en någorlunda normal uppväxt har vid ett eller flera tillfällen sökt efter försvunna skatter. Det finns berättelser om försvunna skatter och föremål i snart sagt varenda by eller litet samhälle. Och när det gäller barn så om det inte finns en färdig myt eller legend så skapar man en. Mer om att Köpa Metalldetektor.


BOUNTY HUNTER JUNIOR TAGET ID

Bra sökegenskaper.
Target ID.
✔ Vikt 600gr.
✔ justerbar längd.


Vikingaskatter och Silver

Barn blir djupt imponerade av det faktum att under våra fötter precis där vi står just nu kan det finnas en skatt, kanske en vikingaskatt, en silverpeng eller bara en kapsyl, men för juniorerna kan även en kapsyl vara en skatt. Barn tycker att det mesta som dom kan gräva fram är en skatt.

I och för sig så tycker även jag att det kan var kul att hitta kapsyler om dom har några år på nacken eller är från ett kanske försvunnet märke.


BOUNTY HUNTER MACH-1

✔ Discriminating.
✔ Målindikering.
✔ Visning av djup.
✔ Vikt 900gr.


Metalldetektor till barn

Bok information Metalldetektor för barn

Så en metalldetektor för barn är nåt av det mest spännande som barnen kan tänka sig. Det gäller även barn som är insnöade på telefoner och dataspel. Att komma ut i naturen eller till stranden beväpnad med en metallsökare och en spade slår det mesta. 

Fångad av skattjakt

Dom kommer att bli fångade av skattjakten på nolltid. Det kommer att bli många timmar sökande och grävande och säkert kommer ni att hitta många intressanta fynd även om det kanske inte blir de värdefullaste skatterna så kommer det att vara lika spännande att hitta små mynt, ringar och örhängen. 


BOUNTY HUNTER LONE STAR PRO

✔ Kvalitets detektor.
✔ Stor LCD skärm.
✔ Mål ID i 9 steg.
✔ Låg vikt 1kg


Chans att hitta GULD med detektorn

Guldringar

Chansen att hitta lite guld är också bra på stranden. Populära badstränder har varit befolkade i kanske hundra år och en hel del spännande har under åren tappats på stranden och i vattnet. Läs om Metalldetektor för Guld.

Köpa metalldetektor för barn

Att köpa metalldetektor som passar ett barn är inte komplicerat. Det som spelar roll i sammanhanget är hur enkel den är att hantera och hur smidig den är. Det finns en del metallsökare som marknadsförs som detektorer för barn men som är mera leksaker än metallsökare. 


Bounty Hunter Junior – Klassiker

✔ Diskriminering.
✔ Lätt 600gr.
✔ Justerbar längd.
✔ Lätt att hantera.


Metalldetektor – Pris? / Köp inte en leksak.

Jag tycker att du ska undvika dom allra enklaste leksaks modellerna och satsa på en modell som åtminstone kommer att ge lite resultat i form av fynd. Helst givetvis en modell som passar alla i familjen gammal som ung, liten som stor. Den kommer ni alla att ha nytta och glädje av. En familje-detektor helt enkelt.

En modell som är för enkel kommer inte att ge några fynd utan kommer bara att skapa irritation. Då är det bättre att du lägger till några kronor och får en detektor som kommer att att frambringa lite föremål och klenoder. 


Garrett ACE 150

✔ Kvalitets detektor.
✔ Justering av känslighet
✔ Enkla kontroller.
✔ djup indikering


Några tips för metalldetektor-äventyret!

Lär er detektorn redan hemma

Det är bra om du tar dig tid att lära dina barn hur man använder metalldetektorn, hemma i trädgården eller på gården innan ni går ut på skattjakt. Tryck ner eller göm lite olika metaller i gräset så att dom får prova på att leta och ser vilka olika metaller ger olika utslag. När ni väl kommer ut så brukar barnen annars vara alltför ivriga att komma igång för att hinna lära sig att använda den rätt.

Bra att ha på utflykten.

En spade att gräva med behövs, kanske också en liten spade eller skopa för att fingräva med. Om man är på en sandstrand så är nån form av sandskopa perfekt att använda för att sila ut klenoderna från sanden. Här kan man använda ett vanligt durkslag det fungerar bra eller nån annan hemmagjord sil. Ta med någonting att ta skatterna i, några påsar eller askar. Var beredd på att ni hittar en hel del skräp också, så ta med påsar för det också. Släng inte tillbaka skräp som ni hittar utan kasta det i närmsta soptunna.


National Geographic Junior Metal Detector

✔ Enkel Mål ID
✔ Hörlursuttag
✔ Justerbar längd
Vattentät sökspole


Kläder & Fika

Var bekvämt och lämpligt klädd. Ta med handskar som håller att gräva med och en keps om ni kommer att befinna er i solen. Om det är en lerig åker kanske stövlar är bra att ha. Barn blir hungriga och törstiga och vuxna blir hungriga och törstiga så se till att ta med lite mat och dryck så ni kan ta en fika paus.

Lycka till med skattjakten!