Bagagerumsmatta Universal

Bagagerumsmatta/Gummimatta för Bilen

Bagagerumsmatta i universalmodell som passar för de flesta bilar. När du kommer från skogen eller fältet med dina fynd  som du har hittat när du varit ute med din metalldetektor eller din vaskränna, kan du behöva lite skydd för din bil.

Bil med Bagagerumsmatta

Bagagematta Bra Tillbehör För Din Bil

Det blir ju ofta både lerigt och skitigt när man är ute på fältet med metalldetektorn och gräver i leran. Likaså när du har varit ute och vaskat guld, blir det grusigt och sandigt. Stövlar, hinkar, spadar, vaskrännor, vaskpannor, detektor, pinpointer, mm. Då passar det perfekt med en bagagerumsmatta som skyddar din fina bil

Bagage & Bilmatta Universal

PET Cargo Liner Cover passar inte bara för hundägare utan även för alla andra som vill skydda sitt bagageutrymme från alltför mycket lera, sand, grus och jord. Den är lätt att göra ren, med en fuktig trasa eller så spolar du av den med vatten om det behövs. Mattan är av universalmodell och kan fästas i vilken bil som helst.

När den blir för smutsig kan du enkelt ta bort den och tvätta den i tvättmaskin för att få den fräsch, ren och redo att användas igen. Tillverkad av 600D Oxford tyg, giftfri, luktfri, slitstark och tvättbar.

Fler Mattor Som Passar Din Bil ▶️