Garrett Ace Apex – Metalldetektor 2023

Är Garrett Ace Apex din nya metalldetektor 2023?

Den världsberömda Garrett-Ace-serien har nu en värdig efterträdare !! Garrett Ace Apex med sin nya moderna design, har bättre sökdjup, är snabbare, lättare, kan laddas via USB, är regnsäker (sökspolen är såklart vattentät) och är utrustad med den senaste Multi-Flex-tekniken.

Metalldetektor Garrett Ace Apex med Multi Flex Teknik

Garrett Ace Apex är inte en helt ny detektor, den har funnits ett par år men det är den senaste i raden av alla framgångsrika hobbydetektorer som Garrett har producerat genom åren.

Har allt och lite till

Man får nog säga att det är en av de mest kompetenta hobbydetektorerna, med alla sina egenskaper. Den har det mesta du kan önska av en detektor som ska täcka in så gott som alla områden av en framgångsrik sökning. Med en hel massa finesser och ett bra pris så kanske du vill ta en närmare titt på Garrett Ace Apex.

Garrett Ace Apex LCD Display

Garrett Ace Apex med Multi-Flex-teknik

Det första vi kan notera är Garrett Ace Apex Multi-Flex-teknik. Det betyder att du kan köra på 4 olika frekvenser samtidigt. Garrett APEX kan samtidigt sända på 5, 10, 15 och 20 kHz. 

Att arbeta med många frekvenser samtidigt gör att du täcker in sökförmågan hos en mängd olika detektorer i en och samma maskin. Du får en mångsidigare detektor än någonsin förut. Och det till ett väldigt bra pris. Läs mer om att Köpa Metalldetektor.

Alla eller en åt gången

Du kan också köra på en vald frekvens åt gången. Höga frekvenser, som 20 kHz, gör att den blir perfekt för att hitta små små saker som tunna kedjor och ringar. De låga frekvenserna, 5kHz, däremot gör att sökningen går djupt och den ger bättre detektering av större föremål, så att inga fynd undkommer dig.

Garrett Ace Apex Specifikationer

Olika Program för olika fynd

Garrett Apex har sex söklägen, som baseras på vad du söker efter. Välj det program som passar dina behov bäst. Eller välj anpassat läge där du skapar och spar ditt eget favorit sökmönster.

Tillsammans med dom valbara sökfrekvenserna ger det här väldigt många flexibla och anpassningsbara söklägen som gör att du inte behöver missa några viktiga fynd.

sökhuvudet Viper hos Garrett Ace Apex

Mycket bra markbalansering

Apex har en högupplöst automatisk markbalansering i 175 steg. Det gör att den kan anpassas till allt, från vanlig åkerjord till kraftigt mineraliserade saltvattenstränder och guldförande mark.

Garrett Ace Apex

Garrett Ace Apex har Trådlös Z-Lynk

Apex har en inbyggd trådlös Z-Lynk sändare som kan användas tillsammans med till exempel Garrett MS-3 trådlösa hörlurar eller andra Z-Lynk enheter (till exempel andra hörlurar som använder Z-Lynk). Men du kan också använda vanliga hörlurar till Apex.

Mängder med Finesser

Apex har mängder av finesser, bland annat en mjukvara som kan uppdateras från nätet. Det gör att den hela tiden utvecklas så att fler funktioner och användningssätt ständigt tillförs maskinen.

Här finns Manualen till Garrett Ace Apex

Här finns Garretts Uppdateringar