Garrett EuroACE Metalldetektor

Metalldetektor Garrett EuroACE 

Innehåller affiliatelänkar från Amazon

Garrett EuroACE är en i raden av utomordentliga metalldetektorer från den kända tillverkaren Garrett Electronics, som anses som en av de bästa tillverkarna av metalldetektorer.

Garrett EuroAce from coil side

Detektorerna från Garrett Electronics är kända för sin kvalitet och sin precision, och ligger i toppskiktet när det gäller metalldetektorer. Garrett EuroACE är en detektor som har avancerade funktioner och hög prestanda och som passar både erfarna metalldetektor användare och nybörjare. 

Garrett EuroACE hittar fantastiska fynd

Den har en enkel och lättbegriplig kontrollpanel som gör den rolig och enkel att använda, och kraften hos detektorn garanterar att du kommer hitta alla typer av fantastiska fynd!

Garrett EuroAce display

EuroACE detektorn är designad med Garretts Target ID-teknik, som visar den troliga identifieringen av ett fynd längs en horisontell skala. Skalan läses av från järn till vänster, metaller med låg ledningsförmåga i mitten och metaller med hög ledningsförmåga (t.ex. silver) till höger

Funktionen Ton-ID ger tre distinkta signaler baserade på metalltyp och konduktivitet (ledningsförmåga).

• Järnfynd (som järn och spik) ger en ljudsignal med låg tonhöjd.

• Medel till låg konduktivitet (tex. smycken eller små guldföremål), ger en signal av medelhög tonhöjd.

• Mål med hög konduktivitet (som tex. silver) ger en signal med hög tonhöjd.

Se bästa pris hos Amazon.se

EuroACE fem söklägen

EuroACE har fem söklägen. Du väljer det läge som passar bäst för de föremål du hoppas hitta eller använder CUSTOM (anpassat) läge för att skapa din egen personliga inställning. 

Det betyder inte att detektorn bara söker efter mynt i tex.mynt läge. Det betyder bara att diskriminering mönstret är optimerat för att hitta de flesta mynten i det läget. Varje läge har förändringar i de förinställda diskriminering mönstren för att optimera jakten på det som du letar efter.

• JEWELRY

Diskriminering Mönstret i det här läget är utformat för att hitta smycken som ringar, armband, klockor halsband osv. Dom tre första stegen av järn har uteslutits så att spik och mindre järnbitar inte indikeras.

• CUSTOM 

Under CUSTOM kan du spara dina egna inställningar. Fabriksinställningen för CUSTOM-läget är detsamma som COINS-läget. När du ändrat CUSTOM mode för att passa dina inställningar så sparas inställningen.

• COINS

Det här läget är utformat för att hitta alla typer av mynt och eliminera skräp såsom järn och folie. Fyra steg av järn och ett av folie har tagits bort i Coins (mynt läge). Europeiska mynt, allt från nyare till antika, kan dyka upp nästan var som helst på detektorns mål-ID på grund av deras stora variation i storlek, tjocklek och metallinnehåll. Därför är det bra att inte använda för mycket diskriminering när man letar efter mynt. 

• RELICS

I det här läget tas två steg av järn bort, medans metaller som brons, bly och mässing indikeras och hittas.

• ZERO 

All-metal mode. Här är alla steg aktiverade och alla metaller hittas och indikeras. Finns det inte för mycket skräp i marken är det en bra inställning, då hittar du alltid nåt.

Garrett EuroAce har många bra funktioner ❗

  • Kraftfull, stor 28 x 22 cm PROformance Double-D-sökspole. Denna DD-spole ger större detektions djup och minskar de negativa effekterna av starkt mineraliserad mark och saltvatten. 
  • Förbättrad järn diskriminering: möjliggör mer exakt kontroll över hur mycket järn som ska tas bort. Gör att du kan separera bra mål från intilliggande järn och skräp.
  • Högre frekvens – Ny 8,25 kHz-frekvens ger förbättrad förmåga att upptäcka små mål (som tex.små guld nuggets) än tidigare ACE-detektorer
  • Förbättrat ljudTone-ID optimerat för att indikera skillnader mellan järn- och icke-järn.
  • 5 förinställda lägen – JEWELRY / CUSTOM / RELICS / COINS / ZERO (All-metal)
  • Justering av känslighet, djupmätare, pinpointer, mm.

Garrett EuroAce för internationella detektorister

Garrett EuroAce metalldetektor är speciellt utformad för internationella detektorister. Den är ultralätt och effektiv under de flesta förhållanden. Med rejäl kraft och en mängd användbara funktioner och enkel användning har Garrett EuroACE allt du kan önska dig av en metalldetektor.

Läs mer på Detektorist

Köpa Metalldetektor ▶

Hitta GULD i Sverige ▶

Magnetfiske ▶

KEEP DIGGING 👍