Gulddetektor Gold Labor

Guldprospektering med Gulddetektor

Gold Labor Au 79

 

Denna Gulddetektor vore spännande att prova. Enligt instruktionerna verkar den vara väldigt enkel att använda.Den ger resultat i gram/Ton, så man undrar om den ger utslag för väldigt små kvantiteter. Den kanske passar bäst på ställen där man redan vet att det finns guld i marken.

Den är häftigt dyr dock ca: 2000$, så det vill till att man hittar mycket guld för att det ska gå med plus. På länken nedan kan du ladda ner en broschyr om den och få lite instruktioner i guldvaskning samtidigt.

Den är liten och smidig och väger under 1 kg. Det uppladdningsbara batteriet har en drifttid på ca:5 timmar, vilket ska räcka  ungefär 600 mätningar.

 

 ♦Slå på din ”Gold Labor Au 79”.

♦Om mätkoppen inte har rengjorts efter en tidigare mätning måste du först rengöra den. En eventuell guldpartikel som sitter i mätkoppen förvränger guldmätningen.

♦Placera ditt jordprov i mätkoppen och ta bort medföljande ferromagnetiska material (t.ex. svart sand). Därför har locket till mätkoppen en inbäddad magnet för att få tag i de magnetiska partiklarna som ingår i ditt prov.

♦Det sista steget bestämmer provets guldinnehåll medan man skakar mätkoppen flera gånger. Den elektrolylsfria segmenterade spiralspolen med två kärnor i mätkoppen känner igen guldpartiklarna och beräknar det slutliga guldinnehållet.

 

KÄLLA : https://www.okmmetaldetectors.com