Metalldetektor Biltema Clas Ohlson

Metalldetektor Biltema & Clas Ohlson

Varken Biltema eller Clas Ohlson har vanliga metalldetektorer. Däremot har man regeldetektorer och kabelsökare. Dessa fungerar till en del som vanliga metalldetektorer, men är givetvis ingen ersättning för en riktig metallsökare om man är ute efter en sådan.

På sidan bra billig metalldetektor kan du hitta en instegs modell som passar dom flesta. Du kan också få tips om vad man ska tänka på när man vill köpa metalldetektor.

Du behöver en Pinpointer

En pinpointer som många detektorister har, fungerar utmärk som regelsökare, under förutsättning att man har metall någonstans i regeln givetvis. Oftast har man spikat i regeln under skivor och tapeter och då hittar pinpointern den i ett nafs. Pinpointern går också bra att leta kabel i väggarna med. Om du känner att du måste ha tag i en pinpointer fortast möjligt 😀 , så finns det en sida om att Köpa Pinpointer.

Metalldetektor Clas Ohlson

Clas Ohlson och Biltema har många bra grejer, men inga metalldetektorer. Om du är ute efter en metallsökare till bra pris kan jag rekommendera att du köper den från en annan bra e-butik som har massor av metalldetektorer och tillbehör. Allt till bra priser, låga fraktkostnader och bra snabb service.

Här kan du se Zeejuu`s hela sortiment

Det är Zeejuu.dk som har det mesta som man kan önska när det gäller Metalldetektorer och tillbehör. Dom har mycket andra nyttiga saker också såsom mikroskop, förstoringsglas, lampor. Är guldgrävning ditt intresse så har dom vaskpannor och grävutrustning. Allt du behöver för en lyckad skattjakt, på land eller i vattnet. Här är några bra instegs modeller, på min sida Köpa Metalldetektor, som kommer att leverera fynd av kvalité, och lite annat också 😉 , men det får man ta.

Magnetfiske

Metalldetektor under vattnet splash

Om du är intresserad av magnetfiske så finns det Neodymmagneter på Clas Ohlson. Den starkaste modellen som dom har lyfter 50 kg. Den som har sysslat ett tag med magnetfiske vet att det är i minsta laget, men den fungerar fint för att testa om man tycker att det är en kul hobby. Passa på och köp ett riktigt rep där också, dom har många bra varianter.

Zeejuu har också Magneter för magnetfiske, Flera riktigt starka modeller, men även mindre för nybörjare. Ha ett rejält rep om du ska använda en magnet av den här kalibern, annars finns risk att den blir kvar på botten. Den kanske fastnar i en riktigt tung skatt kista.

Här har jag en sida om magnetfiske som har lite nyttig information.

Happy Hunting 😁!