Multiverktyg / Multitool

Kom Ihåg Ditt Multiverktyg

Ta på dig stövlarna och packa din detektor och din utrustning, det är dax att gå ut på äventyr. När du är ute i skog och mark för att hitta den stora skatten så finns det ett verktyg som du inte får glömma, ditt Multiverktyg/Multitool. Ditt Multitool som har alla verktyg som du kan behöva på din utflykt. 

Ja du måste givetvis komma ihåg din Metalldetektor också 😁Camping, Guldvaskning, Magnetfiske

Behöver du fixa tändved, öppna konserver, tälja tältpinnar eller dra åt lösa skruvar och muttrar? Då är ett multiverktyg perfekt för att hjälpa dig. Du behöver inte släpa runt på hela verktygslådan, om du har en sån här liten livräddare.Så innan du ger dig ut, bör du se till att du har med dig den lilla  utrustningsdetaljen – ett multiverktyg. Det kommer inta bara till nytta om du ska ut med detektorn utan på alla former av utomhusäventyr. Camping, skogsvandring, Guldvaskning, magnetfiske och liknande friluftsaktiviteter

Med multiverktyget kan du snabbt göra reparationer och justeringar så att du kan fortsätta vaska Guld eller leta med din metalldetektor.Bästa Multiverktyget/Multitool

Det finns ju en herrans massa olika Multiverktyg så det är kanske inte så lätt att välja vilket som är bäst. Men några saker brukar vara det som man använder mest. Det bör åtminstone ha, en bra kniv, en tång med avbitare, skruvmejsel -stjärna och minus. Konservöppnare är också bra, och ett sågblad om du ska kapa nåt som är seeegt.

Men gör inte som jag gjorde med mitt första “Tool” lägga det på en sten (nånstans i skogen) och sen glömma bort det när jag gick därifrån.☹️ Så det var bara att beställa ett nytt.