Magnetfiske /Skattjakt o Kassaskåp

Magnetfiske /Skattjakt o Kassaskåp.

Magnetfiske är en rolig och spännande hobby som alla kan njuta av. Enkla redskap och obegränsat med vatten att utforska. Varje bäck, å, sjö, älv eller annat vattendrag har samlat på sig massor av föremål under århundradenas lopp. Nu är det din chans att leta på dom och att göra ett spännande, kanske värdefullt fynd.

Du blir aldrig trött på att utforska olika platser för Magnetfiske och du kan hitta spännande historiska föremål på många ställen. Beroende på vilka vatten du väljer att utforska givetvis. 

Även här gäller den gamla devisen, location, location, location.

Stark Magnet Bra för – Fiske och Magnetfiske

Ett bra tips är att ta med en stark magnet nästa gång du ska ut och fiska. Om du skulle råka ut för att det inte riktigt vill sig med fisken så kan du koppla av med lite magnetfiske istället. Då kommer du troligen att få flera napp än med fisket

Är det ett välkänt fiske ställe, så kommer du troligen att få en massa drag på magneten som du kan prova nästa gång du är ute och fiskar.

Det Okända Magnetfiske Fyndet.

Magnetfiskare brukar betona två saker som gör att dom fortsätter med sin hobby. 

För det första går du sällan hem tomhänt efter några timmars fiske. Saker som fastnar på din magnet finns det i överflöd i nästan varje vattendrag. Även om det inte alltid kommer att vara fynd som får stora rubriker i tidningen så kommer du att hitta saker som är mystiska, häftiga, fina och spännande

För det andra är det, det mystiska och okända, att du aldrig vet vad som kommer upp med nästa drag. Är det en gammal hammare eller en revolver? Ett fiskedrag eller en mobiltelefon? Varje kast som du gör kan vara ett kast som du kommer att minnas och berätta om för lång tid framöver. Här är några Magnetfiske Tips.

Vad kan man Hitta vid Magnetfiske

Det kan vara allt från gamla burkar och rent skrot till verktyg, ringar och båtmotorer. Det finns givetvis väldigt många olika saker som du kan få upp när du magnetfiskar. Allt som innehåller järn är ju möjligt att få upp, allt ifrån verktyg, mobiltelefoner och nycklar till skyltar, kundvagnar och cyklar. Listan på fynd från magnetfiske kan göras oändligt lång.Magnetfiske efter Kassaskåp

En av de mest spännande sakerna du kan hitta, och givetvis en önskedröm för många, är att hitta ett kassaskåp eller kassaskrin. Det är förvånansvärt många magnetfiskare som har hittat gamla kassaskåp eller kassaskrin i vattnet. För det mesta är de tomma givetvis, kanske dumpade efter något brott. Ändå händer det att någon lycklig entusiast ibland drar upp en verklig skatt som kan vara värd en hel del pengar.

Redo för Fiske Tur

Så vad du behöver är en bra magnet, ett starkt rep, kanske handskar och lite tur. Då har du allt som behövs för att sätta igång med Magnetfiske och att göra ett spektakulärt fynd. 

Det skadar inte att göra lite efterforskningar på bra platser att vara på, innan du drar ut på expedition. Då har du betydligt större chans att hitta nåt kul.

Kom ihåg alla magnet fiskare! Du är bara ett kast ifrån ditt nästa stora fynd.