Metalldetektor app för Android

Metalldetektor app för Android

Med en metalldetektor app för Android kan du snabbt omvandla din telefon till en metallsökare och hitta saker som ligger begravda i marken, på golvet eller är dolt i väggarna.

Med hjälp av dessa appar kan du leta efter mynt, ringar, örhängen, armband mm. Kanske har du tappat dina nycklar, en USB-sticka, ett simkort eller nåt annat av metall som du gärna vill ha tillbaka.

Bok information

Hur fungerar en metalldetektor app?

Appen fungerar genom att mäta magnetfältet runt din Android-telefon. Som standard har alla Android-enheter interna magnetiska sensorer. Du kan komma åt och använda dessa sensorer med hjälp av en metalldetektor app. Appen gör först en  baslinjemätning när den startar, sedan när den upptäcker metall i magnetfältet påverkas mätningen och skillnaden visas i displayen.

Dessa appar upptäcker metaller som har magnetiska egenskaper, även kända som Ferromagnetiska metaller som järn, nickel, kobolt etc.

Metalldetektor app gratis

Ladda ner en gratis metalldetektor-app till din Android-enhet (en Android-enhet med magnet sensorer) för att snabbt hitta tappade  saker i marken eller dolt i väggarna. Användningen av apparna är vanligtvis väldigt enkel. Bara att installera appen på din Android-enhet, starta appen och börja din sökning.

Du kanske inte hittar några begravda skatter med dom här metalldetektorerna, men dom kan hjälpa dig att hitta många intressanta föremål. Du kan också använda apparna för att hitta ledningar eller rör i väggarna eller under golvet, bra om du renoverar och inte vill spika i en vattenledning tex.

Metalldetektor appar att testa

I den här artikeln har jag gjort en lista över några av de bästa metalldetektor apparna som du kan ladda ner till din Android-telefon. Det finns många olika appar som fungerar som metalldetektorer för nedladdning, och det här är några av de mest populära. Testa, du kanske gör ett riktigt fint fynd på någon oväntad plats.

Apparna har snarlika funktioner, men som kan skilja lite i hur det visas och hur den mäter. Ladda ner ett par så kan du jämföra och hitta din favorit. Ha så kul!

metalldetektor app

Metal detector: free detector