Minelab metalldetektor

Minelab Go-Find Metalldetektor

Det här är en riktigt spännande och annorlunda detektor. Men en väldigt kompetent metallsökare. En metalldetektor som har en lite annorlunda stil  både vad gäller utseende och funktion. Med tyngdpunkt på användbarhet och enkelhet.

Minelab är ett av dom mera kända märkena som tillverkar metalldetektorer. Det gör att du tryggt kan köpa en minelab om du är intresserad av att köpa metalldetektor. Mine labs Go-Find serie av detektorer hette från börja Go-Find 20, Go-Find 40, Go-Find 60, men nu finns dom i uppdaterade varianter. Den nya beteckningen är Go-Find 22, Go-Find 44 och Go-Find 66.

Minelab Go-Find 66 metalldetektor

66:an är toppmodellen i serien. Det finns flera saker som är utmärkande för Go-Find modellerna. Go-Find serien är gjord med tanke på lätthanterlighet och användarvänlighet. Och att den ska vara smidig att hantera och ha med sig. Den är tillverkad för att passa alla, gammal som ung.

Det första man tänker på är att sökspolen är fyrkantig, vilket inte är vanligt. Sökspolen är på 10 tum(25 cm) och vattentät så du kan söka en bit ut i vattnet. Elektroniken är dock inte vattentät så du kan inte sänka ner hela detektorn i vattnet.

Kompakt, lätthanterlig, enkel metalldetektor

Metallsökaren kan dras ut till en längd av drygt 130 cm. Hela designen på detektorn är lite annorlunda mot man är van vid. Den är snabbt och enkelt ihopfällbar och blir i hopfällt läge bara 55 cm lång. Vikten är låga 1 kg så du blir inte trött i armar och axlar. Go-Find behöver inte monteras utan fälls bara ut och är klar att användas.

Minelab Go Find 66

Minelab metalldetektor med bluetooth

LCD skärmen är snyggt designad och kompakt så att du kan komma åt alla kontroller med tummen. Den har alla funktioner som du kan förvänta dig av en avancerad detektor som kan göra bra fynd. Go-Find 66 har Bluetooth-funktion som gör att du kan synkronisera metalldetektorn med din telefon. I appen som är gjord för minelabs användare kan du identifiera dina fynd, synkronisera med Google maps. Du kan lägga in var du har gjort dina fynd på kartan. Detektorn kan också fjärrstyras med appen om du skulle vilja ställa in den från telefonen.

Treasure View

En annan spännande och användbar del är Treasure View LED. Här blinkar antingen ett grönt ljus eller ett rött ljus beroende på vilken signal detektorn får. Om det inte är järn, som silver eller guld, så blinkar ljuset grönt. Om det däremot är järn blinkar ljuset rött. Det är nog inte ett perfekt system men kan ge en fingervisning om vad det är som du hittat.

 • 💥 Lätthanterlig & Användarvänlig.
 • 💥 Sökspolen 10 tum(25 cm) och vattentät.
 • 💥 Hopfällt läge 55 cm, 1 kg.
 • 💥 Behöver inte monteras.
 • 💥 4 st. AA-batterier.
 • 💥 Treasure View LED.
 • 💥 Pinpointer.
 • 💥 Bluetooth och Go-Find Pro App.
 • 💥 4st sök modes
 • 💥 mm.mm
 • 💥 Sökspolen 10 tum(25 cm) och vattentät.

Gå till Minelab metalldetektor hemsida och ladda ner en manual om detektorn så får du mera information om hur den fungerar.

Läs: Minelab Manual.